het team

In 2019 behaalde ik mijn diploma als tandartsassistente en sindsdien ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Centrum voor Mondzorg Rhenen. Er is een goede sfeer en ik heb fijne collega’s.
Ik ben Gabriëlle van den Berg, sinds 2018 werkzaam in een heel gezellig team als omloopassistente, zo nodig assisteer ik bij verschillende tandartsen in de praktijk. Een hele afwisselende en leuke baan!
Ik ben in 2016 afgestudeerd als mondhygiënist aan de HAN. Naast algemene tandartspraktijken heb ik ervaring met specifieke doelgroepen, zoals angstpatiënten en verstandelijk beperkten. Patiëntgericht en kwalitatief handelen zijn voor mij pre. Nieuwe inzichten krijgen en feedback nemen en geven zijn naar mijn mening belangrijke onderdelen van het beroep. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Naast mijn werk als zelfstandig mondhygiënist binnen diverse tandartspraktijken, ben ik ook ICO-begeleider. BIG-nummer: 69929120579 Geregistreerd Mondhygiëniste
Ik werk met veel plezier al een aantal jaren in het Centrum voor Mondzorg Rhenen. Naast mijn opleiding als tandartsassistente heb ik de cursus preventieassistente gevolgd en behandel op de woensdagavond ook patiënten.